Afbeelding

Scouting Fraeylema houdt toilet- en keukenpapieractie

Algemeen

SLOCHTEREN - Scouting Fraeylema organiseert op zaterdag 5 november haar traditionele wc-papieractie. Met de hulp van actieve ouders gaan de leden langs de deuren om toiletpapier en keukenrollen te verkopen. 

Inwoners van de dorpen Slochteren, Schildwolde, Hellum, Noordbroek, Siddeburen, Froombosch, Wagenborgen en Kolham kunnen de leden tussen 9.30 en 13.00 uur aan de deur verwachten. De wc-papieractie van Scouting Fraeylema is al jarenlang een succesvolle actie waarmee een mooi bedrag binnenkomt voor de groep. ,,Vorig jaar hebben we een jaar moeten overslaan, maar we hopen en verwachten dit jaar weer vele huishoudens blij te kunnen maken met onze brengservice aan huis. Sla dus groots in bij ons, het scheelt u enorm veel benzinekosten naar de supermarkt’’, aldus Kitty van der Steege. 

Scouting Fraeylema is een jeugd- en jongerenorganisatie die met een kleine 300 leden één van de grootste groepen van het noorden is. Iedere week zorgen enthousiaste vrijwilligers voor een actieve vrijetijdsbesteding in en om het Slochterbos voor de jeugdleden tussen de 5 en 18 jaar. Jaarlijks houdt de groep twee grote acties. ,,Deze acties zijn belangrijk voor de groep, want mede hierdoor kan de contributie laag gehouden worden, waardoor scouting toegankelijk blijft voor iedereen.’’ Meer weten? ,,Kijk eens op onze website www.fraeylema.nl of volg Scouting Fraeylema op Facebook voor het laatste nieuws.’’