Afbeelding

Hoogezand laat het thuis afweten

Algemeen

HOOGEZAND - He vlaggenschip van voetbalvereniging Hoogezand heeft zich niet weten te nestelen in de subtop van de 1e klasse F van het zaterdagvoetbal.

Het team van trainer Germain Beck ging zaterdagmiddag thuis met 1-3 onderuit tegen VV Groningen, dat wordt getraind door Jouke Faber. Al in de 16e minuut was het Sem Folkerts die de 0-1 voor de Groningers aantekende en drie minuten later was het wederom Folkerts die het doel wist te vinden: 0-2. Dat Cass Pinas, hoewel in buitenspelpositie, ook nog de 0-3 scoorde was tekenend voor de eerste helft.

Na de rust een inspirerend Hoogezand op het veld, met veel meer inzet dan in de eerste 45 minuten. De treffer van Julian Fluks in de 84e minuut kwam echter te laat, waardoor de eindstand op 1-3 werd bepaald. De wedstrijd stond onder leiding van scheidrechter Gerlof Gils en werd geassisteerd door Yaron Ouincy Heeren en Dursun Caglak. Hoogezand is nu terug te vinden op de 11e plaats op de ranglijst met 4 punten uit vier gespeelde wedstrijden.

Volgend weekend is er geen competitieronde. Op zaterdag 29 oktober staat de eerste wedstrijd weer op het programma. Dan gaat Hoogezand naar Groningen, om daar de competitiewedstrijd tegen Oranje Nassau te spelen.