De tiende 50+ Lifestylebeurs van het POSO, iets minder druk bezocht dan voor de corona-uitbraak in 2020.
De tiende 50+ Lifestylebeurs van het POSO, iets minder druk bezocht dan voor de corona-uitbraak in 2020.

50+ Lifestylebeurs na 3 jaar terug in Hoogezand

Algemeen

HOOGEZAND – ‘Een beurs die niemand wil missen’. Zo kondigde organisator POSO de tiende 50+ Lifestylebeurs aan die na twee jaar afwezigheid vanwege de coronamaatregelen weer is gehouden in de Kalkwijckhal in Hoogezand.

De beurs is bedoeld voor senioren. ,,De Lifestylebeurs kan weer bezocht worden. Dat is natuurlijk geweldig omdat het weer mag na drie jaar en ook omdat het een 10-jarig jubileum is’’, aldus een woordvoerder van het POSO. De beurs werd twintig minuten voor het aangekondigde tijdstip, toen er nog niet zoveel bezoekers waren, geopend door wethouder Evert Offereins van Midden-Groningen, onder meer verantwoordelijk voor het ouderenbeleid in de gemeente. 

Er was ook deze keer veel informatie verkrijgbaar bij de diverse stands op het gebied van gezondheid, sport, kunst en cultuur, ontspanning, wonen, maaltijdvoorziening, computeropleidingen, veiligheid en meer. Op het plein voor de hal stonden oldtimer auto’s en een draaiorgel opgesteld. Ook konden ouderen, als ze dat wilden, actief meedoen met sport en spel. Hoewel het bezoekersaantal minder was dan drie jaar geleden, was de beurs wederom een plek voor ontmoeting en gezelligheid.