Afbeelding

Bridgers Midden-Groningen weer in actie

Algemeen

HOOGEZAND-SAPPEMEER – Bridgeclub Doublet en Bridgeclub Hoogezand-Sappemeer hebben onlangs de zomeravondbridge en zomerstep-bridge gehouden. Aan de zomeravondbridge namen negentien paren deel, terwijl zomerstep-bridge werd gespeeld door zes paren.

Geke Goosen en Anja Koekoek pakten tijdens de zomeravondbridge de eerste plek, gevolgd door Gé Keijer en Ina Kor als tweede en Matty Hofstee en Rinus Oosterhof als derde. Op de vierde positie eindigden Sake Brouwer en Roelof Rinsema, terwijl Johan Booy en Hiljet Schoonbeek, en Ludi Brink en Ivo Tonkens op de vijfde en zesde plaats finishten.

Aan de zomerstep-bridge van donderdag 14 juli namen zes paren deel, met Corry Dietvorst en Hans Ubbink als winnaars. Eva Brugge en Henk de Vries, en Gé Keijer en Ina Kor eindigden respectievelijk als tweede en derde paar.

Elke donderdagavond om 19.15 uur kan er ook computer(step)bridge gespeeld worden, georganiseerd door Bridgeclub Doublet en Bridgeclub Hoogezand-Sappemeer. Aanmelden kan via marthabierling@gmail.com. Zij geeft, indien nodig, ook informatie en/of uitleg over stepbridge.