Camping Meerwijck komt in Franse handen.
Camping Meerwijck komt in Franse handen.

Camping Meerwijck verkocht aan vakantieparkgroep Siblu Villages

Algemeen

MEERWIJCK - Gert en Petry de Vries, eigenaren van Camping & Jachthaven Meerwijck aan het Zuidlaardermeer, hebben de camping verkocht aan het Franse Siblu Villages.

De familie De Vries heeft vanaf 1975 Camping & Jachthaven Meerwijck ontwikkeld tot een 4,5 sterren ANWB- en ADAC-camping met 524 standplaatsen, een jachthaven met 250 ligplaatsen, een overdekt zwembad, een beach club aan het Zuidlaardermeer-zandstrand en een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten en faciliteiten. Met de overname van Camping & Jachthaven Meerwijck heeft Siblu Villages nu een vierde vakantiepark in Nederland. Siblu heeft 26 vakantieparken op topbestemmingen: 22 In Frankrijk en vier in Nederland.

Siblu Villages is met meer dan 14.000 privé-eigenaren de Europese marktleider in het aanbieden van vakantiechalets, jaarplaatsen en services aan privé-eigenaren op eigen vakantieparken. Daarnaast verzorgt Siblu met een professionele internationale marketing- en salesorganisatie ook de toeristische verhuur voor vakantiechalets en toerplaatsen. Met meer dan 40 jaar ervaring zet Siblu zich volledig in voor verblijf voor zowel de vakantiechalet-eigenaar als de toeristische huurder van het vakantiechalet.

Commercieel, Marketing & Acquisitie-directeur van Siblu Nederland Mochtar Velders zegt trots en verheugd te zijn om Camping & Jachthaven Meerwijck in hun groep te mogen begroeten en het de komende jaren te zullen doorontwikkelen en zich te richten op de verkoop/verhuur van vakantiechalets op jaarplaatsen en het ontwikkelen van nieuwe services en faciliteiten voor de chaleteigenaar en toeristische verblijfsgasten.

Gert en Petry de Vries: ,,Met Siblu Villages hebben wij een partij gevonden waar we vertrouwen in hebben dat ons levenswerk in goede handen is. Het verheugt ons dat Siblu met het door ons opgebouwde team gaat werken aan nog meer verblijfs- en vakantieplezier voor onze gasten.”