De organisatie van het Werkmax Open Tennistoernooi kijkt terug op een geslaagd evenement.
De organisatie van het Werkmax Open Tennistoernooi kijkt terug op een geslaagd evenement.

Werkmax Open Tennistoernooi trekt bijna 200 deelnemers

Algemeen

HOOGEZAND - Bijna 200 tennissers hebben eind augustus meegedaan aan het 13e Werkmax Open Tennistoernooi op het complex van LTC De Kalkwijck in Hoogezand. 

In totaal hebben 195 tennissers vanuit de hele regio zich ingeschreven voor dit officiële KNLTB-toernooi. Er werden in totaal 193 wedstrijden gespeeld. Aangezien er in poules werd gespeeld, waren alle deelnemers verzekerd van een aantal leuke partijen. Het was perfect tennisweer, met uitzondering van de zondag. Toen viel er te veel regen en werden de partijen deels gespeeld op de binnenbanen. Ook werd uitgeweken naar de banen van tennisvereniging De Stirum.

Nieuw dit jaar was deelname in de gemengd dubbel 3, waarin uiteindelijk oude bekenden van LTC De Kalkwijck in een spannende finale tegen elkaar streden. Uiteindelijk werd in de derde set de beslissing gemaakt waarbij Laura Middel en Niels Koetje de winst pakten.

De winnaars van de finalewedstrijden in de zestien verschillende categorieën zijn geworden Stefan Nijmeijer in de HE8 en HE7, Henk Blijham en Herman Geerdes in de HD8, Sharon Brikkemper en Marlin Gibcus in de DD8, Maarten Meek en Mirjam Meek in de GD8, Bodil Kamps in de DE7, Edwin Gernaat en Jasper Klimp in de HD7, Brigitta Gruisinga en Herma Moes-Visser in de DD7, Reinoud Bakema en Annemiek van Teerns in de GD7, Tom Verschoor in de HE6, Frank Oostland en Johan Vegter in de HD6, Ingrid Copinga Wollerich en Brit Hovenkamp in de DD6, Rolf Eefting en Joyce Dekker in de GD6, Rolf Lambeck en Jaap Topper in de HD5, Arnold Ottens en Anitha Keizer in de GD5, en Niels Koetje en Laura Middel in de GD3.