Bridgers uit de gemeente Midden-Groningen zijn van harte welkom om mee te doen aan het Ruitenboertoernooi op 3 maart.
Bridgers uit de gemeente Midden-Groningen zijn van harte welkom om mee te doen aan het Ruitenboertoernooi op 3 maart.

Ruitenboer Stepbridge in Midden-Groningen

Algemeen

HOOGEZAND - Bridgeclub Hoogezand-Sappemeer organiseert op donderdag 4 maart om 19.15 uur het Ruitenboertoernooi. Alle bridgers uit de gemeente Midden-Groningen kunnen daaraan meedoen.

Het Ruitenboertoernooi is al jarenlang het grootste bridgetoernooi ter wereld. Door de omstandigheden wordt er dit jaar online gespeeld, via Stepbridge. Bijzonder is en blijft dat andere clubs op hetzelfde moment dezelfde spellen spelen.

Het Ruitenboertoernooi is voor iedereen met een Stepaccount die het leuk vindt om mee te doen aan een gezellig toernooi. Er is voor één op de vier deelnemers zelfs een prijs te winnen. Iedereen krijgt een boekje met de gespeelde spellen met uitleg over de bieding en het spelen. Wanneer men geen lid is van Stepbridge, dan kan men dat worden of zorgen voor deelnamepunten om mee te doen. Er kan voor gekozen worden om alleen aan de voorronde mee te doen. Maar men kan zich ook plaatsen voor één van de halve finales op zondag 28 maart. Die worden ook op Stepbridge gespeeld, de finale is op zondag 18 april.

De kosten bedragen 3 euro per paar - tot aan de halve finale, mocht men zover komen - en kunnen worden overgemaakt aan BC H-S Hoogezand, rekeningnummer NL34INGB0001019072. Tevens aanmelden bij marthabierling@gmail.com met opgave van NBB-nummer én inlognaam bij Stepbridge.