Veel sfeer met bloemen en planten tijdens de Tuin- en Lifestyle Fair in Slochteren.
Veel sfeer met bloemen en planten tijdens de Tuin- en Lifestyle Fair in Slochteren.

Tuin & Lifestyle Fair op terrein Fraeylemaborg

Algemeen

SLOCHTEREN – Op het voorterrein van de Fraeylemaborg in Slochteren wordt op maandag 1 april, Tweede Paasdag, weer de jaarlijkse Tuin en Lifestyle Fair van Groei & Bloei Midden-Groningen gehouden.

Het geheel ademt een sfeer van bloemen, tuin en groen, aangevuld met mooie woonaccessoires en lifestyle producten. Ook nu staan er weer een groot aantal geselecteerde standhouders. Voor deze gelegenheid wordt het terrein uitbundig aangekleed met groen- en bloemwerk, zodat het geheel er bloeiend en aantrekkelijk uitziet. Verder zijn er tal van activiteiten met diverse eet- en drinkstands en wordt de dag opgeluisterd met sfeervolle muziek. Voor kinderen worden er verschillende doe-activiteiten georganiseerd, zodat zij zich ook heerlijk kunnen vermaken. 

Het bezoek aan de fair kan worden gecombineerd met een wandeling in de Engelse Landschapstuin van de borg. In deze tuin is een wandeltocht uitgezet langs de vele stinzenplanten en ook de folies zijn open. Daarnaast is ook de borg zelf te bezichtigen met zijn mooie en authentieke ingerichte kamers. 

De fair is op 1 april te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur.