Het dak van het chalet wekt genoeg stroom op om comfortabel in het chalet te verblijven. (foto: Siblu Meerwijck)
Het dak van het chalet wekt genoeg stroom op om comfortabel in het chalet te verblijven. (foto: Siblu Meerwijck)

Vakantiepark Siblu Meerwijck lanceert innovatieve Solar Chalets

Algemeen

KROPSWOLDE - Siblu Village Meerwijck in Kropswolde introduceert in aanloop naar het nieuwe kampeerseizoen haar gloednieuwe Solar Chalets.

Deze state-of-the-art vakantiehuizen zijn ontworpen om een duurzame en comfortabele kampeerervaring te bieden, waarbij de nieuwste zonne-energietechnologie wordt ingezet om zowel het milieu als de portemonnee van de kampeerder te sparen. Gelegen in het idyllische Groningse landschap aan het Zuidlaardermeer biedt Siblu Village Meerwijck al jaren een premium vakantie-ervaring aan Nederlandse en internationale gasten. Met de toevoeging van de Solar Chalets zet het vakantiepark een significante stap richting duurzaamheid, een thema dat steeds belangrijker wordt in deze branche.

Innovatie en comfort
De Solar Chalets zijn uitgerust met geavanceerde zonnepanelen die genoeg energie opwekken om in de energie-behoefte van het chalet te voorzien. Dit betekent niet alleen een vermindering van de koolstofvoetafdruk van het park, maar ook een aanzienlijke besparing op energiekosten voor de gasten. Bovendien zijn de chalets ontworpen met comfort in gedachten, voorzien van moderne voorzieningen en een stijlvol interieur om te zorgen voor een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Stap vooruit in duurzaamheid
,,Siblu Village Meerwijck is toegewijd aan duurzaamheid en innovatie. Met de introductie van de Solar Chalets willen we niet alleen onze impact op het milieu verminderen, maar ook onze chaleteigenaren de mogelijkheid bieden om op een milieubewuste manier van hun vrije tijd te genieten”, vertelt salesmanager Ivo Bezemer. ,,We zijn enthousiast om met deze nieuwe chalets te kunnen voldoen aan de vraag naar duurzame recreatie- mogelijkheden en om onze parkgasten een comfortabele, duurzame en innovatieve vakantie-ervaring te bieden.’’

De Solar Chalets zullen leverbaar zijn voor het komende kampeerseizoen. Het eerste showmodel is inmiddels op het park gearriveerd en voor bezichtiging beschikbaar. Gezien de verwachte hoge vraag, moedigt Siblu Village Meerwijck geïnteresseerde kopers aan om hun Solar Chalet vroegtijdig te bestellen. Voor meer informatie over de Solar Chalets kunnen geïnteresseerden terecht op de website www.chalet.siblu.nl of bij het verkoopkantoor op het park.