Afbeelding

Gemeente onderzoekt minimaregelingen in Midden-Groningen

Algemeen

HOOGEZAND - De gemeente Midden-Groningen vraagt inwoners om deel te nemen aan een onderzoek naar bestaande regelingen voor financieel minder draagkrachtigen. Dit onderzoek heeft als doel om de huidige regelingen te verbeteren en beter te laten aansluiten op de behoeften van de gemeenschap.

,,Onze inzet is gericht op het verbeteren van regelingen voor mensen met beperkte financiële draagkracht, met speciale aandacht voor effectiviteit en inclusiviteit’’, aldus de gemeente. ,,De waardevolle meningen en ervaringen van onze inwoners helpen ons om onze hulp te verbeteren en beter aan te laten sluiten op hun wensen.’’ Het onderzoek gebeurt via een eenvoudige vragenlijst die beschikbaar is tot en met 21 januari. Ook als inwoners geen gebruik maken van deze regelingen of denken er geen recht op te hebben wordt hun input zeer gewaardeerd. 

Deelnemen aan het onderzoek is eenvoudig: inwoners kunnen de vragenlijst invullen op de website van BWRI:
www.bwri.nl/vragenlijst-minimaregelingen. Voor degenen die liever een papieren versie invullen, is de vragenlijst beschikbaar bij de receptie van BWRI aan de Haydnlaan 2 in Hoogezand. Daarnaast kunnen zij een verzoek indienen via e-mail info@bwri.nl of telefonisch contact opnemen via 0598-373700 om de vragenlijst per post te ontvangen. Het retourneren van de ingevulde vragenlijst is kosteloos en kan in de bijgevoegde enveloppe naar BWRI worden teruggestuurd. Het invullen van de vragenlijst duurt 10 tot 15 minuten en de deelname is volledig vrijwillig en anoniem. De gemeente Midden-Groningen benadrukt het belang van deelname om de regelingen beter af te stemmen op de behoeften van de gemeenschap en moedigt alle inwoners aan hun stem te laten horen.