Afbeelding

Feest rondom het witte kerkje in Muntendam

Algemeen

MUNTENDAM - Het is zaterdag 9 en zondag 10 september feest bij de Baptisten Gemeente Muntendam. In en rond het witte kerkje aan de Kerkstraat is dan van alles te doen.

,,De zomervakantie is weer voorbij en we willen de start van het nieuwe seizoen niet zomaar voorbij laten gaan”, zegt Nadine Poelma namens de Baptisten Gemeente.

Braderie

De feestelijke start van een nieuwe kerkelijk seizoen wordt zaterdag 9 september gemarkeerd met een mini-braderie met lokale ondernemers, een stormbaan en een springkussen, een groot terras en bezoekers kunnen er terecht voor een gratis kopje koffie met een kniepertje. De braderie start om 09.30 uur.

Startdienst

Zondag 10 september om 10.00 uur begint de startdienst. Het jaarthema bij de Baptisten Gemeente wordt Aan tafel. ,,Wat heeft Aan tafel nou te maken met een kerk? Als mensen in de kerk willen we de liefde van God aan elkaar laten zien en doorgeven. Eigenlijk kun je het zien als een soort familie die bij elkaar aan tafel het leven deelt, onder het genot van een kopje koffie en een kniepertje. Samen vieren en delen”, legt Poelma uit. De startdienst zal een gezinsdienst zijn voor jong en oud. Iedereen is welkom.