Afbeelding

Tweede team vv Hoogezand kampioen

Algemeen

HOOGEZAND - Het tweede team van voetbalvereniging Hoogezand kampioen is kampioen geworden in de 2e klasse van de KNVB. 

De laatste wedstrijd, uit tegen Mamio, was er één voor in de boeken door het verlies van de enig overgebleven concurrent Zuidhorn. Dit deed echter niets af aan de inzet van de spelers. De meegereisde supporters zagen een fanatiek Hoogezand dat de wedstrijd serieus oppakte. Door doelpunten van Andy Hoogeveen en Bjorn Wollinga kwam Hoogezand volkomen verdiend op een 0-2 voorsprong. Daarna kwam er wat nonchalance in het team, waardoor keeper Leander Ottens enkele malen reddend moest optreden. Na de thee kwam Hoogezand goed uit de kleedkamer, Twan Molenkamp maakte op aangeven van Teun Hoekstra de 0-3, waarna de wedstrijd gespeeld was. De overwinning kwam niet meer in gevaar en de feestelijkheden konden beginnen. 

De spelers van het tweede team zijn Jimmy Anakotta, Robin De Groot, Teun Hoekstra, Andy Hoogeveen, Tom Kasto, Jeffrey Krebs, Jesse Leeuwenburgh, Twan Molenkamp, Keyan Postema, Antonie Strating, Dennis Thoma, Melvin Thoma, Ryan van der Veen, Björn Wollinga, Leander Ottens, Tobias van den Berg en Robert Landman. De staf wordt gevormd door trainer Cor Grozema en leiders Bennie Wolthuis en Gert Feenstra. 

Het bestuur feliciteert de spelers en de technische staf met het kampioenschap en wenst hen veel succes in de reserve 1e klasse (zaterdag).