In de fitnesscentra van Ron Haans kan iedereen fitnessen naar eigen wens en doelstelling.
In de fitnesscentra van Ron Haans kan iedereen fitnessen naar eigen wens en doelstelling.

Grote voorzomeractie bij Fitnescentrum Ron Haans

Algemeen

HOOGEZAND – Ron Haans Fitnesscentrum - met achttien vestigingen, waaronder Hoogezand en Veendam - heeft een voorzomeractie voor zowel nieuwe leden als bestaande leden. 

Wie nu een abonnement afsluit sport de eerste acht weken gratis. Daarvoor kan men 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar onbeperkt sporten. ,,Dit is ook belangrijk voor mensen die twijfelen en nog nadenken over eventueel starten met sporten, maar niet zo goed weten wat en hoe ze hoe ze dat precies willen. Ze willen fitter worden, maar het uiterlijk is ook steeds belangrijker. Of ze willen voor de zomer wat vet wegwerken of een sixpack verbeteren’’, zegt Haans. 

Daarbij is het volgens hem ook belangrijk dat er goed wordt gekeken wat de mensen precies willen: individueel of in kleine groepen de leefstijl actief te verbeteren. ,,Na een persoonlijk intakegesprek kan er een op de persoon gericht trainingsplan worden gemaakt. Er worden een paar testen gedaan en als er realistische doelstellingen worden gesteld kan worden gestart.’’ Lag een aantal jaren geleden de focus nog het meest op de gezondheid, nu is dat voor het overgrote deel, 90 procent, verlegd naar fitness. Die ommezwaai is volgens Haans voor het grootste deel gekomen na de coronapandemie. ,,Fitness is daardoor meer een lifestyle geworden dan ooit tevoren’’, zegt hij. 

Met de voorzomeractie hebben leden een grote mate van vrijheid. Ze kunnen individueel en in kleine groepjes sporten en hun conditie verbeteren of in een speciaal programma iets bereiken. Dat kan op elk gewenst moment van de dag, want de leden hebben met hun ‘sleutel’ onbeperkt toegang tot alle vestigingen. In Hoogezand is Ron Haans gevestigd aan het Heveapad.