Afbeelding

Gratis rondritten in cabriobus bij De Hooge Meeren

Algemeen

HOOGEZAND - Wat is er leuker dan op een mooie Paaszaterdag vanuit een open bus de mooie omgeving van Midden-Groningen te bezichtigen? 

Dat kan op zaterdag 8 april, want dan heeft winkelcentrum De Hooge Meeren in Hoogezand een leuke actie met een gratis toertocht in een cabriobus van het Nationaal Bus Museum. Deze Gadobus rijdt tussen 11.00 en 16.00 uur ieder half uur langs diverse bezienswaardigheden in de gemeente Midden-Groningen. Iedereen kan gratis mee op vertoon van een actuele kassabon van een van de winkels die in De Hooge Meeren gevestigd zijn. Er is plek voor maximaal 50 personen per keer. De bus staat bij de uitgang Zeeman Cocoon vanaf het Middenplein. 

Het winkelcentrum werkt mee aan deze actie om het Nationaal Bus Museum te ondersteunen in de promotie van hun 45-jarig bestaan op zaterdag 22 april, dat geheel in het thema van de film Grease (1978) plaatsvindt. Bij alle winkels zijn gratis vrijkaarten te verkrijgen voor deze bijzondere jubileumdag met entertainment, Cadillacs, techniek, zelf proefrijden op een (les)bus en natuurlijk heel veel openbaar vervoer museumstukken inclusief de mooiste collectie bussen om te bezichtigen. Veel aandacht is er ook voor de ontwikkeling van waterstof en buurman Holthausen Clean Technology opent de werkplaats voor iedereen die er een kijkje wil nemen. Op 22 april zal er een pendelbus rijden tussen tussen de Hooge Meeren en het Nationaal Bus Museum.