Jorn en Arnold van Lak of Smak Conceptstore bieden hun klanten een complete beleving.
Jorn en Arnold van Lak of Smak Conceptstore bieden hun klanten een complete beleving.

Lak of Smak Conceptstore biedt complete beleving

Algemeen

SAPPEMEER – Een winkel waar je niet alleen komt om gericht te kopen, maar waar je makkelijk uren kan rondlopen. Dat is Lak of Smak Conceptstore in Sappemeer. De winkel biedt klanten daarmee een complete beleving.

De winkel is sinds september geopend en wordt gerund door ondernemersechtpaar Arnold Wielsma-van Dijken en Jorn van Dijken-Wielsma. ,,In 2018 zijn wij met de gelijknamige webshop begonnen, maar altijd al met de wens om op termijn een fysieke winkel te openen. Toen dit pand voorbij kwam, hebben we die kans met beide handen aangegrepen.’’ De naam van de winkel én webshop vindt z’n oorsprong in een gezegde dat de oma van Jorn altijd gebruikte. ,,Als ze iets niks vond, zei ze altijd dat ze er geen lak of smak aan vond. Wij hebben dat nu juist omgedraaid: de één vindt iets lak, de ander smak. Daardoor hebben we voor elk wat wils.’’

Naast de verkoop van allerhande artikelen – van kleding, sieraden en tassen tot lifestyleproducten en cadeautjes – kan men ook terecht voor een lekkere lunch of een high tea. ,,We hebben heerlijke sandwiches, maar omdat we niet van standaard houden hebben we een wisselend aanbod. En volgend jaar komen we nog met een nieuw concept.’’ Verder worden er kerstpakketten op maat gemaakt. ,,Wat wij doen is uniek in de regio. En wat voor ons belangrijk is: het moet allemaal persoonlijk en gemoedelijk aanvoelen.’’ Natuurlijk blijft ook de webshop op www.lakofsmak.nl bestaan.

Lak of Smak Conceptstore is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.03 tot 17.31 uur en op zaterdag van 10.03 tot 17.01 uur.