Het POSO organiseert ook dit jaar weer een serie fietstochten.
Het POSO organiseert ook dit jaar weer een serie fietstochten.

POSO heeft aanbod van zomeractiviteiten rond

Algemeen

HOOGEZAND - Met de traditionele fietstocht op Hemelvaartsdag (26 mei) beginnen de zomeractiviteiten voor ouderen van het Plaatselijk Overleg Samenwerkende Ouderenorganisaties (POSO) weer. Het POSO hoopt dat alles als vanouds kan doorgaan na twee jaar van coronaperikelen.

De bekende fietstochten voor ouderen, allemaal op de dinsdag, zijn op 21 juni, 16 juli, 2 augustus en 16 augustus. Opgave met naam en telefoonnummer kan bij Grietje van der Tuin (0598-392938 of svandertuin@ziggo.nl) tot uiterlijk drie dagen voor de tocht.

De scootmobieltochten starten op 7 juni. De volgende zijn op 28 juni, 26 juli, 9 augustus en 30 augustus. Aanmelding met naam en telefoonnummer kan bij Willem Kiewiet (06-15307675 of willemkiewiet@hotmail.nl) tot uiterlijk zeven dagen voor de tocht. Zowel de fiets- als de scootmobieltochten starten tussen 13.00 en 13.30 uur vanaf het plein voor het Huis van Cultuur en Bestuur in Hoogezand en eindigen ook daar.

In juni en juli kan er weer gevist worden in de Gorechtparkvijver op vier woensdagmiddagen. Vooraf aanmelden is niet nodig; opgave kan bij de vijver. De aanvang is telkens om 13.00 uur. De data zijn 22 juni, 6 juli, 20 juli en 3 augustus.

De kosten voor deelname aan alle activiteiten bedragen 2 euro per persoon. Het verzoek is om zo veel mogelijk met gepast geld te betalen. Voor meer informatie en nieuwe activiteiten kan men terecht op de website www.poso-middengroningen.nl.