Remie Groeneveld bevestigt een poster van de outlet bij Jumbo in Martenshoek.
Remie Groeneveld bevestigt een poster van de outlet bij Jumbo in Martenshoek.

Loods 51 organiseert driedaagse outlet bij Jumbo in Martenshoek

Algemeen

HOOGEZAND - Kledingwinkel Loods 51 houdt deze week een outlet bij supermarkt Jumbo in winkelcentrum Martenshoek in Hoogezand. Kleding uit eerdere collecties van verschillende topmerken wordt aangeboden tegen zeer scherpe prijzen.

Eigenaar Remie Groeneveld van Loods 51 heeft al vaker een outlet georganiseerd. Daarvoor huurde hij altijd een beschikbare winkelruimte in de buurt. Die was dit jaar niet voorhanden, maar gelukkig bood supermarkt Jumbo aan de Meint Veningastraat uitkomst. ,,Sinds de verbouwing heeft Jumbo een ruimte over”, aldus Groeneveld. ,,Die heeft supermarkteigenaar John van Rotterdam nu voor drie dagen aan ons beschikbaar gesteld. Daar zijn we heel blij mee, want het is een unieke locatie. Er is altijd veel winkelend publiek en parkeren kan gratis voor de deur.”

De outlet wordt aanstaande vrijdag (22 april) om 11.00 uur geopend. Klanten vinden er heren- en dameskleding van merken als 10DAYS, Replay, G-Star Raw, Cast Iron, No Excess, Penn & Ink en PME Legend voor zeer scherpe prijzen. ,,Topmerken tegen bodemprijzen”, zegt Groeneveld. ,,Vaak wordt bij een outlet kleding verkocht met een bepaalde korting. Maar bij ons zijn deze week artikelen verkrijgbaar vanaf 5 euro.”

De outlet van Loods 51 is geopend op vrijdag 22 april van 11.00 uur tot 21.00 uur, op zaterdag 23 april van 9.00 tot 20.00 uur en op zondag 24 april van 12.00 tot 18.00 uur. ,,Dus elke dag tot de sluitingstijd van Jumbo”, aldus Remie Groeneveld, die dames en heren van harte uitnodigt om hun slag te slaan op de outlet. ,,We hebben er zin in!”