Tweevoudig doelpuntenmaker Justin Slor in actie tegen SC Stadspark. (foto Venema Media)

VV Hoogezand pakt eerste periode

Algemeen

HOOGEZAND - Dankzij een 4-0 overwinning op SC Stadspark heeft VV Hoogezand gisteravond de eerste periodetitel in de eerste klasse F gepakt.

Op het kunstgras van sportpark De Kalkwijck had SC Stadspark in het eerste kwartier een veldoverwicht, maar in de 25e minuut zette Justin Slor Hoogezand op voorsprong. Vlak voor de rust bekroonde Peter van Son een solo met de 2-0. Na een uur spelen scoorde Justin Slor zijn tweede treffer van de avond, waarna A-junior Joran van Zwol de eindstand in de slotfase op 4-0 bepaalde. Daarmee is de periodetitel voor het elftal van trainer Germain Beck een feit.

Aanstaande (paas)maandag speelt Hoogezand opnieuw een thuiswedstrijd: dan komt Noordster op bezoek. Het duel begint om 14.00 uur.