Afbeelding

Opnieuw steekincident in Hoogezand: 66-jarige vrouw raakt gewond

Algemeen

HOOGEZAND - Bij een steekincident aan de Troelstralaan in Hoogezand is donderdagmiddag rond 15.00 uur een vrouw gewond geraakt. Een andere persoon werd bedreigd. De politie heeft inmiddels een verdachte aangehouden, maar het onderzoek gaat door. Daarom is de politie op zoek naar getuigen van beide incidenten.

Het slachtoffer van het steekincident aan de Troelstralaan is een 66-jarige inwoonster van Hoogezand. Zij is na het incident zelf naar huis gelopen en heeft daar de politie gebeld. De politie heeft in de omgeving van de Troelstralaan uitgekeken naar de verdachte. Deze werd niet veel later aangetroffen in het Gorechtpark. Het gaat om een 48-jarige vrouw uit Hoogezand. De politie doet uitgebreid onderzoek naar wat er precies is gebeurd en is op zoek naar getuigen van dit incident.

Na het steekincident heeft er ook een bedreiging plaatsgevonden nabij het Gorechtpark. De verdachte bedreigde hierbij een 60-jarige man uit Hoogezand, ook met een mes. De man stond met zijn trekker op een parkeerplaats nabij het park toen de verdachte hem bedreigde. De politie is ook op zoek naar getuigen van dit incident.

Wie getuige is geweest van één of beide incidenten in Hoogezand of andere relevante informatie, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of 0800-7000.

Dinsdagavond vond op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Gorecht-Oost in Hoogezand ook al een steekincident plaats. Daarbij raakte een 20-jarige inwoner van Groningen gewond. Voor dit incident heeft de politie nog geen verdachte aangehouden.