Afbeelding

GroBusiness Café voor mkb’ers in Hotel Faber Hoogezand

Algemeen

HOOGEZAND - GroBusiness organiseert op dinsdag 12 april in Hotel Faber in Hoogezand het allereerste live GroBusiness Café voor mkb’ers in Stad en Ommeland. Tijdens het café wordt ingegaan op de Route2Market: het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel veranderende aankoopproces.

Uit contact met verschillende ondernemers in de provincie Groningen is gebleken dat er behoefte is aan meer kennis over marktbenadering. Tijdens dit GroBusiness Café wil GroBusiness bewustzijn creëren over de kansen en de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering. Wat is Route2Market precies? Waarom is dat - vooral nu - zo’n belangrijk punt in de bedrijfsvoering van veel ondernemers? Wat zijn de observaties in de markt? En waarom is Route2Market de weg naar groei?

Frans Arkema zal het nut en de noodzaak van Route2Market toelichten. Tijdens deze middag zal ook Marielle Dellemijn van Fueld als gastspreker aanwezig zijn. Daarnaast gaan deelnemers samen interactief aan de slag onder begeleiding van Maarten Soppe. Het GroBusiness Café wordt natuurlijk afgesloten met een netwerkborrel.

GroBusiness is onderdeel van Economic Board Groningen en is hét centrale contactpunt voor ondernemers in de provincie Groningen. Bij GroBusiness kunnen ondernemers terecht met vragen en voor kennis en inspiratie. Onafhankelijke specialisten uit uiteenlopende sectoren staan voor hen klaar. Voor advies of om mee te sparren, in alle vertrouwelijkheid. Iedere specialist denkt graag mee en informeert over de regelingen en financieringsmogelijkheden waar ondernemers gebruik van kunnen maken.

Aanmelden voor het GroBusiness Café in Hotel Faber in Hoogezand kan via www.grobusiness.nl.