De Avondvierdaagse in Hoogezand-Sappemeer kan dit jaar weer doorgaan.
De Avondvierdaagse in Hoogezand-Sappemeer kan dit jaar weer doorgaan.

Voorbereidingen gestart voor Avondvierdaagse Hoogezand-Sappemeer

Algemeen

HOOGEZAND - De organisatie van de Avondvierdaagse Hoogezand-Sappemeer is gestart met de voorbereidingen op de editie van 2022. De 76e Avondvierdaagse wordt gehouden van 16 tot en met 20 mei.

Er kan gekozen worden uit de afstanden 5, 10 en 15 kilometer. Deelnemers aan de 10 en 15 kilometer starten elke avond om 18.00 uur, terwijl de 5 kilometer om 18.10 uur van start gaat. De routes gaan door verschillende wijken van Hoogezand en Sappemeer. Ook dit jaar zijn er weer leuke en afwisselende routes gemaakt door de vrijwilligers van de Avondvierdaagse.

Om deel te kunnen nemen aan de Avondvierdaagse is inschrijving noodzakelijk. Dit kan door voorinschrijving op dinsdag 3 mei van 18.30 tot 20.30 uur in de kantine van VV Hoogezand aan de Laan van de Sport 1 in Hoogezand. In de week van de Avondvierdaagse zelf kan men zich ook inschrijven. Meer informatie is te vinden op www.avondvierdaagse-hs.nl.

Ondanks dat er een tweetal jaren niet is gelopen, hoopt de organisatie weer op voldoende deelname, zodat het elke avond weer ontzettend gezellig gaat worden. ,,Geweldig zou het ook zijn als elke avond inwoners van Hoogezand-Sappemeer de wandelaars gaan aanmoedigen. Voor vele jonge wandelaartjes kan het best spannend zijn om in een grote groep mee te lopen.”

De organisatie van de Avondvierdaagse draait geheel op vrijwilligers en wat extra hulp hierbij is van harte welkom. Vooral voor het regelen van het verkeer kan de organisatie nog wel wat vrijwilligers gebruiken, maar ook bij andere werkzaamheden. Wanneer er niet genoeg vrijwilligers zijn, kan de Avondvierdaagse niet doorgaan.