Zeilvereniging Schildmeer gaat binnenkort weer van start met de zeillessen.
Zeilvereniging Schildmeer gaat binnenkort weer van start met de zeillessen.

Zeillessen op het Schildmeer gaan weer van start

Algemeen

STEENDAM - Zeilvereniging Schildmeer gaat binnenkort weer van start met zeillessen op het Schildmeer.

Wekelijks op de vrijdagavond verzorgt Zeilvereniging Schildmeer lessen voor de jeugd. ,,We starten met een aantal theorielessen en in april gaat de jeugd het water op. Bakboord, stuurboord, roer, zwaard, giek, schoot: na één les weet iedereen al heel veel over de zeilboot. Wil jij ook zelf je boot besturen en met andere zeilers het water op? Jong geleerd is oud gedaan: zeilen verleer je nooit en je hebt er je leven lang plezier van.”

Zeilvereniging Schildmeer bestaat al sinds 1942. De instructeurs zijn CWO-gediplomeerd én enthousiast. Zij hebben allen ruime ervaring in het (wedstrijd)zeilen en in het opleiden van nieuwe zeebinkies. De accommodatie van de zeilvereniging is perfect gelegen aan het Schildmeer; aan de Roegeweg in Steendam, bij restaurant De Tijd en het Surfcenter. De club beschikt over voldoende eigen boten, dus het is niet nodig om zelf een boot te hebben.

Aanmelden voor de zeillessen kan door een e-mail te sturen naar training@zeilverenigingschildmeer.nl of door een WhatsApp-bericht te sturen naar Arien Huijssoon: 06-50508130.