Jenaplanschool 't Vlot organiseert woensdag een open inloopochtend.
Jenaplanschool 't Vlot organiseert woensdag een open inloopochtend.

Jenaplanschool ‘t Vlot organiseert open inloopochtend

Algemeen

HOOGEZAND - Geïnteresseerde ouders uit Hoogezand en omgeving zijn weer van harte welkom om jenaplanschool ‘t Vlot in Hoogezand te bezoeken. Op woensdag 9 maart organiseert de school een inloopochtend.

‘s Morgens van 9.00 tot 11.00 uur verzorgen kinderen rondleidingen door de school en zijn directie en stamgroepleiders aanwezig om ouders te informeren over het jenaplanonderwijs op ‘t Vlot. Door de nieuwbouw-uitbreiding met drie gloednieuwe lokalen is er weer ruimte voor nieuwe ‘Vlotters’ in de groepen 1 tot en met 4.

‘t Vlot in Hoogezand is een jenaplanbasisschool die de afgelopen jaren fors is gegroeid. Het jenaplanonderwijs, waarin het samenwerken met anderen en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling centraal staat, mag zich in een groeiende belangstelling verheugen. De school is in korte tijd van 85 naar bijna 140 kinderen gegroeid. Desondanks wordt de school door ouders en kinderen nog steeds als kleinschalig, veilig en gezellig ervaren. Kinderen van verschillende leeftijden werken, spelen en vieren samen, leren van en dragen zorg voor elkaar. Het motto van ‘t Vlot is niet voor niks: ‘Hier groeit de toekomst’. Groeien is volgens de school zoveel méér dan groter worden. ,,Groeien is nieuwe ervaringen opdoen, samen dingen leren, geïnspireerd raken, zelfstandig worden, kritisch kijken en nieuwe uitdagingen aangaan. Groeien doen we op ‘t Vlot nooit alleen. Groeien doen we samen.”

Meer informatie over deze inloopdag is te vinden op de website van de school: www.jenaplanschool.nl/vlot. Bellen kan natuurlijk ook: het telefoonnummer van de school is 0598-323082.