Nu bij Ron Haans een uitgebreid scala aan mogelijkheden met hoge kortingen.
Nu bij Ron Haans een uitgebreid scala aan mogelijkheden met hoge kortingen.

Acties met twee maanden gratis sporten bij Ron Haans

Algemeen

HOOGEZAND - Sport- en fitnesscentrum Ron Haans aan het Heveapad in Hoogezand start deze maand met een paar wel heel bijzondere acties. Nu alles weer kan - de sportschool is weer helemaal open, ook zonder QR-code - biedt Ron Haans een viertal bijzondere kortingspakketten. En bovendien: wie zich nu aanmeldt als lid, betaalt ook geen inschrijfgeld en kan tot maar liefst 9 mei gratis sporten.

,,We bieden heel veel aan, voor heel weinig geld’’, aldus Haans. De nu gestarte actie is nog niet eerder voorgekomen. ,,We hebben allemaal een moeilijke tijd achter de rug met de coronamaatregelen en de lockdowns en iedereen is blij dat we weer kunnen sporten.” Haans is nu alweer dertig jaar in Hoogezand gevestigd - een begrip in de regio - waarvan de laatste negen jaar aan het Heveapad en biedt als enig fitnesscentrum zijn leden de mogelijkheid om 24 uur per dag, zeven dagen per week onbeperkt te kunnen sporten.

Haans: ,,We zijn nu 30 jaar in Hoogezand en geven daarom nu bijna 30 procent korting aan de leden. Er is nu de mogelijkheid voor iedereen in Hoogezand om actief te worden. We bieden nieuwe leden een jaarcontract aan met vier mogelijkheden: onbeperkt fitness voor 19,99 euro per vier weken, Fitness Plus-groepslessen voor 24,99 euro, een van 28,99 euro voor fitness en begeleiding en voor 39,99 euro een abonnement met een personal coach op sport- en voedingsgebied.”

Wie nu dus in de maand maart lid wordt met een jaarabonnement, betaalt geen inschrijfgeld en sport tot 9 mei gratis.