De nieuwe stelling met Evezet-producten van Hengelsport Sappemeer.
De nieuwe stelling met Evezet-producten van Hengelsport Sappemeer.

Nieuwe Evezet-stelling bij Hengelsport Sappemeer

Algemeen

SAPPEMEER - Hengelsport Sappemeer heeft een nieuwe stelling met producten en materialen van het merk Evezet in gebruik genomen.

Al sinds de opening in 2000 doet Hengelsport Sappemeer zaken met Evezet Fishing, een bedrijf dat gespecialiseerd is in lokvoer, grondvoeringrediënten en ander aas. Evezet levert elke week vers aas en eigengemaakte lokvoer en oliën, geurstoffen, XXL-pellets, leem, paste, deeg en losse bestanddelen. Daarnaast biedt Evezet ook hengelsportartikelen onder eigen label. Voor Hengelsport Sappemeer is Evezet tevens Maver-dealer. Het Evezet-assortiment bij Hengelsport Sappemeer is in de afgelopen 22 jaar steeds verder uitgebreid en wordt binnenkort nog aangevuld met premium boilies en partikels. ,,Evezet is geëvolueerd naar een niet meer te missen topmerk, zowel langs de waterkant als in de winkel”, zegt Cobi Ketelaar van Hengelsport Sappemeer. ,,Evezet biedt de recreatieve- én topwitvisser lokvoer en alle daaraan verwante artikelen. Tevens is Evezet full supplier van alle denkbare hengelsportmaterialen.”

Van 8 tot en met 19 februari heeft Hengelsport Sappemeer een speciale actie rond de producten van Evezet: vijf halen is vier betalen. Het goedkoopste product is gratis. ,,Een mooie kans om alvast een voorraadje voer aan leggen. Want als het mooie weer er straks weer is, kunt u direct naar de waterkant. Maar dan natuurlijk nog wel eerst even uw verse aas halen bij ons...”

Meer informatie over de producten van Evezet is te vinden op www.evezet.nl en www.hengelsportsappemeer.nl. Hengelsport Sappemeer is gevestigd aan de Noorderstraat 75 in Sappemeer.