Anouck Bodewes.
Anouck Bodewes.

Anouck uit Kiel-Windeweer dingt mee naar titel Miss Beauty of Groningen

Algemeen

KIEL-WINDEWEER - Anouck Bodewes uit Kiel-Windeweer is één van de gegadigden voor de titel Miss Beauty of Groningen 2022.

Anouck (19) had al van kinds af aan een fascinatie voor natuur, alles wat met dieren te maken heeft én met beauty. ,,Ik was altijd erg onzeker en wist vaak niet hoe ik met bepaalde dingen om moest gaan. Totdat ik in 2019 werd benaderd om mee te doen aan een missverkiezing. Ik? Ja, ik! Mijn droom kwam uit. Ik mocht een casting meemaken en je raadt het al: ik was door! Door naar de finale van Miss Teen of Groningen 2019. Het was een periode waarin ik megasprongen heb gemaakt in mijn leven. Dingen die ik enorm graag wilde doen heb ik gedaan. Ik heb modellenwerk opgestart en vanuit daar veel shoots mogen doen.”

Inmiddels afgestudeerd aan het Alfa-college aan de Kluiverboom in Groningen heeft Anouck de stoute schoenen aangetrokken en zich opgegeven voor de verkiezing van Miss Beauty of Groningen 2022. ,,Afgelopen zondag hadden we weer een casting, en ik ben wéér door als finalist voor het jaar 2022. Wat ben ik trots op mezelf én op de andere meiden. Samen gaan we natuurlijk voor de titel Miss Beauty of Groningen 2022, en we gaan een heel leuke tijd tegemoet met veel leuke activiteiten. Ik ben enorm dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen. Ik zou elk meisje dat bijvoorbeeld zelfvertrouwen nodig heeft of altijd al een droom heeft gehad om verder te komen in de missenwereld willen aanmoedigen. En als ik één ding mee kan geven aan alle jonge meiden: word wie je graag wilt zijn!”