Veel aandacht voor verse groenten en fruit in de vernieuwde ALDI-vestiging in Hoogezand.
Veel aandacht voor verse groenten en fruit in de vernieuwde ALDI-vestiging in Hoogezand.

Vernieuwde ALDI-vestiging in Hoogezand opent de deuren

Algemeen

HOOGEZAND - De vernieuwde ALDI-vestiging aan de Meint Veningastraat 38 in Hoogezand wordt op vrijdag 26 november om 8.00 uur feestelijk geopend.

De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. Zo is de geur van afgebakken brood een heerlijke binnenkomer en ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs ook hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal 20 euro aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als een soundbar, espressomachine of tegoedbonnen van maximaal 250 euro. Voor klanten die naast het net vissen is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare ALDI-tas. Iedereen is van harte welkom.

Duurzaamheid is één van de belangrijkste pijlers voor ALDI. Elke dag werkt ALDI aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekt de supermarkt regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de verbouwing, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en worden de winkels zo duurzaam mogelijk ingericht.

De vernieuwde ALDI-winkel aan de Meint Veningastraat 38 in Hoogezand beschikt over 201 gemeenschappelijke parkeerplaatsen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur.