De officiële opening van het Glasvezel Informatiepunt in Zuidbroek.
De officiële opening van het Glasvezel Informatiepunt in Zuidbroek.

Glasvezel Informatiepunt in Zuidbroek officieel geopend

Algemeen

ZUIDBROEK - Saba Eshaq van DELTA Fiber Netwerk, Kees de Vries (voorzitter Dorpsraad Zuidbroek) en Jans de Vries (voorzitter Dorpsadviesraad Noordbroek) hebben zaterdag het Glasvezel Informatiepunt aan de Spoorstraat 2A in Zuidbroek officieel geopend.

Inwoners van Meeden, Noordbroek en Zuidbroek kunnen bij het informatiepunt terecht met vragen of voor advies over glasvezel en alle zaken die daarbij horen. Het Glasvezel Informatiepunt is geopend op woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

,,Een stabiele en snelle internetverbinding is een belangrijke voorwaarde in ons leven geworden”, zegt Saba Eshaq, projectleider bij DELTA Fiber Netwerk. ,,Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en vormt een belangrijk onderdeel in de communicatie met anderen. Juist in deze tijd zien we hoe belangrijk het is als deze verbinding zeer stabiel en betrouwbaar is. Met glasvezel kunnen wij die stabiliteit en betrouwbaarheid bieden. Met de postcodecheck op gavoorglasvezel.nl kunnen inwoners zien of zij in aanmerking komen voor glasvezel en bij het Glasvezel Informatiepunt kunnen zij ook terecht voor vragen of de postcodecheck.”

Vorige week is het startsein gegeven voor de glasvezelcampagne in Meeden, Noordbroek en Zuidbroek. Als 20 procent van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 19 januari 2022 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel. Meer informatie kunnen inwoners vinden op www.gavoorglasvezel.nl.