Afbeelding

Repair Café en DorpSoep in Harkstede

Algemeen

HARKSTEDE - Bij Cosis Ons Hertenkamp aan de Appelhof in Harkstede wordt aanstaande zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur weer een Repair Café gehouden.

Vrijwilligers staan klaar om kapotte spullen te repareren, zoals allerlei apparaten, speelgoed en klein meubilair. Door de spullen te repareren, hoeven ze niet weggegooid te worden. Dat scheelt afval. Voor textielreparaties kan men terecht in het theehuis. Daar wordt kapotte kleding en huishoudelijk textiel hersteld. Gastvrouwen zorgen voor een hartelijke ontvangst en een kopje koffie of thee.

Nog meer gezelligheid biedt de DorpSoep, die van 17.00 tot 19.00 uur aangeboden wordt op dezelfde locatie. Voor slechts 1 euro per kop kunnen bezoekers kiezen uit diverse soepen en garnituur. De soepen zijn vers bereid door inwoners van Harkstede.

Het Repair Café wordt georganiseerd door de Vereniging Dorpsbelangen Harkstede. De DorpSoep is een gezamenlijke activiteit van Dorpsbelangen en Stichting HARTstee. Voor beide activiteiten geldt dat bezoekers een coronatoegangsbewijs en een geldig legitimatiebewijs moeten kunnen overleggen.