Krzysztof Groen zorgt tijdens Woordtalenten voor de livemuziek.
Krzysztof Groen zorgt tijdens Woordtalenten voor de livemuziek.

Proza- en poëzie-evenement Woordtalenten in Hotel Faber

Algemeen

HOOGEZAND - In Hoogezand wordt op vrijdag 12 november van 20.00 tot 23.00 uur de vierde editie gehouden van Woordtalenten: hét grote proza- en poëzie-evenement van Midden-Groningen. Het evenement vindt plaats in Hotel Faber aan de Meint Veningastraat 123.

In totaal 23 schrijvers en dichters dragen tijdens Woordtalenten voor in een sfeervolle setting. Krzysztof Groen verzorgt de livemuziek en de presentatie is in handen van Eltje Doddema.

Dichter Gerard Rozeboom is initiatiefnemer en organisator van Woordtalenten. ,,Kom luisteren naar korte verhalen, gedichten en muziek, zowel in het Nederlands als Gronings’’, aldus Rozeboom. Bezoekers krijgen het eerste kopje koffie of thee met cake gratis aangeboden. Ook de toegang tot het evenement is gratis, wel is reserveren verplicht. Reserveren kan tot 9 november door te e-mailen naar info@woordtalentenmiddengroningen.nl. Gezondheid staat voorop: de organisatie hanteert de dan geldende coronaregels.

De deelnemers vormen een mooie mix van jong en oud, amateurs en professionals. Jos Rietveld, Henk Puister, Ina de Raad, Romano Liu, Remda Spoelstra, Albert Greven, Tineke Boersema, Mara Naomi Min, Edo Staal, Anneke Wasscher, Nico Torrenga, Marion Spronk, Rob Rosendahl, Joyce Bodewes, Eddy Wullink, Dieneke Bronsema, Truus Engels, Bert Schaap, Chantal Ramaker, Ruurd van der Weij, Ineke Blaauw- de Meij, Jeanet Meuken en Ina Walma-Kalk staan op het podium tijdens de vierde editie van Woordtalenten, een evenement dat jaarlijks steeds meer bezoekers trekt.