Rob Zijlstra. (foto https://robzijlstra.com)
Rob Zijlstra. (foto https://robzijlstra.com)

Lezing Rob Zijlstra in bibliotheek Hoogezand

Algemeen

HOOGEZAND – Nu het gratis Juridisch Inloopspreekuur weer is begonnen bij de bibliotheek in Hoogezand, komt dinsdagavond 26 oktober rechtbankverslaggever en columnist Rob Zijlstra een lezing geven over zijn werk in de rechtbank. 

Zijlstra komt vertellen over zijn ervaringen in zittingszaal 14, waar strafzaken plaatsvinden tegen verdachten van uiteenlopende misdrijven: van diefstallen tot verkrachtingen en moord. Hij vertelt over persoonlijke drama’s die zich afspelen en hoe de rechters soms voor dilemma’s komen te staan. Zijn verhalen zijn te lezen in zijn boeken, maar ook houdt hij een blog bij met verhalen: www.robzijlstra.com.

De lezing door Rob Zijlstra begint op 26 oktober om 19.30 uur. Aanmelden kan via de agenda op www.biblionetgroningen.nl/hoogezand.

Tijdens het Juridisch Inloopspreekuur in de bibliotheek wordt gratis en vrijblijvend advies gegeven op het gebied van personen- en familierecht, sociale zekerheidsrecht, slachtofferrecht en overige juridische vragen. Het inloopspreekuur is gratis en elke dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur in het Taalhuis in de bibliotheek, met uitzondering van de schoolvakanties.