Jenaplanschool 't Vlot in Hoogezand.
Jenaplanschool 't Vlot in Hoogezand.

Jenaplanschool ‘t Vlot organiseert een open inloopochtend

Algemeen

HOOGEZAND - Geïnteresseerde ouders zijn op woensdag 22 september weer van harte welkom om jenaplanschool ‘t Vlot in Hoogezand te bezoeken. De school organiseert dan een open inloopochtend.

‘s Morgens van 9.00 tot 11.00 uur verzorgen kinderen rondleidingen door de school en zijn directie en stamgroepleiders aanwezig om ouders te informeren over het jenaplanonderwijs op ‘t Vlot.

‘t Vlot is een jenaplanbasisschool die de afgelopen jaren fors is gegroeid. Het jenaplanonderwijs, waarin het samenwerken met anderen en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling centraal staan, mag zich in een groeiende belangstelling verheugen. De school is in korte tijd van 85 naar bijna 140 kinderen gegroeid. Desondanks wordt de school door ouders en kinderen nog steeds als kleinschalig, veilig en gezellig ervaren. Kinderen van verschillende leeftijden werken, spelen en vieren samen, leren van en dragen zorg voor elkaar.

De groei heeft er voor gezorgd dat ‘t Vlot later dit jaar gaat uitbreiden met nieuwbouw, zodat ook de nieuwe kinderen een fijne plek krijgen in een modern en ruim kindcentrum.

Meer informatie over deze inloopochtend is te vinden op de website van de school: www.jenaplanschool.nl/vlot. De school is telefonisch bereikbaar via 0598-323082.