Kea en Twan Koeleman in hun nieuwe zaak in winkelcentrum Martenshoek.
Kea en Twan Koeleman in hun nieuwe zaak in winkelcentrum Martenshoek.

Fleurshop geopend in winkelcentrum Martenshoek

Algemeen

HOOGEZAND - Op één van de mooiste locaties in winkelcentrum Martenshoek, het pand De Ridderborgh op de hoek van de Sluiskade en de Meint Veningastraat, opende vorige week Fleurshop de deuren.

Fleurshop, een winkel vol met bloemen, kamerplanten, vazen en tal van daaraan gerelateerde woonaccessoires, wordt gezien als een duidelijke aanwinst voor het winkelcentrum. Na jaren een bloemenzaak te hebben gehad in het Groninger winkelcentrum Paddepoel is men nu weer terug in Hoogezand, vertelt Kea Koeleman, die samen met haar broer Twan de bloemenzaak runt.

Terug in Hoogezand, want de familie Koeleman is hier geen onbekende. Eerder had ze de winkel Het Bloumpotje, en jaren daarvoor - vanaf de jaren vijftig - had grootvader Koeleman een grote bloemen- en plantenkwekerij in Sappemeer.

De nu geopende Fleurshop heeft over een winkeloppervlakte van 240 vierkante meter een enorme keuze aan snijbloemen, fraaie boeketten, trouw- en rouwbloemstukken, maar ook veel soorten kamerplanten. En veel vazen in diverse vormen en maten, sierbloempotten, plus leuke aan bloemen en planten gerelateerde woonaccessoires. En de reacties van de klanten zijn bijzonder positief.

Er was bij broer en zus Koeleman al langer het verlangen om ooit weer terug te gaan naar Hoogezand. ,,Dit is een heel mooi pand. We waren hier al vaak langs gereden en toen zeiden we al: dit zou heel mooi voor ons zijn’’, aldus Kea.

Maar het is niet alleen een bloemenzaak. Klanten kunnen er ook genieten van een kop koffie of thee met een gebakje van Bakker Meijer op de bovenverdieping van de zaak. Meer informatie op de website www.fleurshopbloemen.nl.