Ron Haans: ,,Een unieke actie om te gaan sporten.
Ron Haans: ,,Een unieke actie om te gaan sporten."

Unieke acties bij sport en fitnesscentra Ron Haans

Algemeen

HOOGEZAND - Trainen bij de sport- en fitnesscentra van Ron Haans wordt nu wel heel aantrekkelijk gemaakt. Wie zich nu inschrijft, sport gratis tot 27 september en bovendien kunnen mensen die nu lid worden per maand betalen en zijn ze niet meer aan langere abonnementen gebonden.

Nu alles na de lockdowns weer een beetje normaal lijkt te worden en de sportscholen weer open zijn, heeft Ron Haans nagedacht over hoe hij de leden en nieuwe leden een wat rustiger gevoel kan geven als ze lid worden van één van zijn veertien fitnesscentra. ,,Veel mensen zijn gestopt met fitness door de coronamaatregelen en sommigen zijn wat huiverig om weer terug te komen. Stel dat er een nieuwe lockdown zou komen en mensen hebben voor langere tijd een abonnement afgesloten, dan denken sommigen toch wel eerst na voordat ze dat weer doen. Daarom hebben we nu een actie dat als mensen zich inschrijven - op de sportscholen of via de website - ze tot 27 september geen inschrijfgeld en contributie betalen. Dat gaat daarna pas in, en ze kunnen dan een per maand opzegbaar abonnement afsluiten’’.

Bij 24/7 Fitnesscentrum Ron Haans kunnen mensen 24 uur per dag, zeven dagen per week sporten. ,,Hiermee wordt de drempel sterk verlaagd om toch weer te gaan sporten’’, aldus Haans, die nu alweer een stijgende lijn ziet in het aantal mensen dat weer gaat sporten. ,,Er is hier nu een heel lage drempel en dat vinden de mensen toch prettig. Ze zitten bij voorbaat niet lang ergens aan vast en kunnen toch optimaal gebruik maken van alle faciliteiten die we bieden. Er kan zelfstandig worden gesport, of begeleid.” Onbeperkt sporten kan dus op elk gewenst moment, want alle leden van de sport- en fitnesscentra van Ron Haans krijgen een eigen sleutel van het gebouw en ook dat is uniek.