Afbeelding

WerkmaX Open bij LTC de Kalkwijck

Algemeen

HOOGEZAND - Tennisvereniging LTC de Kalkwijck organiseert van 21 tot en met 29 augustus het jaarlijkse WerkmaX Kalkwijck Open. De partijen worden gespeeld op het tennispark aan de Nieuweweg 6F in Hoogezand.

Volgens de toernooiorganisatie is de belangstelling voor het sportieve treffen uitstekend. ,,De inschrijvingen gaan al hard en dat is mooi want het belooft weer een fantastisch toernooi te worden! Hoe mooi is het dat er in deze onzekere tijden toch weer heerlijk een officiële wedstrijd gespeeld kan worden’’, zo laat men weten.

Tennissers kunnen deelnemen aan enkel-, dubbel- en/of mixwedstrijden. Voor het eerst zijn ook deelnemers met speelsterkte 3 welkom. Daardoor zijn er nu wedstrijden in de speelsterktes 3 tot en met 8 vanaf 17 jaar. Voor de speelsterktes 3, 4 en 5 geldt geen leeftijdsondergrens. Ook de jeugd kan dus deelnemen aan het toernooi, waarbij tennisplezier en gezelligheid voorop staan. Op vrijdag is er een feestavond inclusief band, wat elk jaar weer een groot succes is.

Tijdens het toernooi wordt er gespeeld in poules. Alle deelnemers kunnen dus meerdere wedstrijden spelen, ook na een verliespartij. Alles wordt coronaproof afgewerkt conform de KNLTB- en RIVM-richtlijnen. Om de drukte op het tennispark zoveel mogelijk te spreiden, worden er partijen gespeeld in het voorweekend en door de week ook ’s middags. Tevens ontvangt elke speler een koker ballen waar het hele toernooi mee gespeeld dient te worden.

Het is alweer het 5e jaar dat WerkmaX zijn naam verbindt aan het toernooi. WerkmaX is een snelgroeiende uitzendorganisatie met vestigingen in Veendam, Emmen en Groningen. Inschrijven kan tot uiterlijk 11 augustus (vol=vol) via mijnknltb.toernooi.nl.