Jenaplanschool 't Vlot opent de deuren voor belangstellende ouders.
Jenaplanschool 't Vlot opent de deuren voor belangstellende ouders.

Jenaplanschool ‘t Vlot organiseert inloopdag

Algemeen

HOOGEZAND - Jenaplanschool ‘t Vlot in Hoogezand organiseert op woensdag 23 juni een speciale inloopdag. Geïnteresseerde ouders zijn van harte welkom om de school te bezoeken. Met inachtneming van alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen kunnen zij op afspraak een vrijblijvende rondleiding krijgen door de school.

‘s Middags van 15.30 tot 18.00 uur en ‘s avonds van 19.00 tot 20.30 uur zijn directie en stamgroepleiders aanwezig om ouders op afspraak rond te leiden en te informeren over het jenaplanonderwijs op ‘t Vlot.

‘t Vlot in Hoogezand is een jenaplanbasisschool die de afgelopen jaren flink is gegroeid. Het jenaplanonderwijs, waarin het samenwerken met anderen en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling centraal staat, mag zich in een groeiende belangstelling verheugen. De school is in korte tijd van 85 naar bijna 140 kinderen gegroeid. Desondanks wordt de school door ouders en kinderen nog steeds als kleinschalig, veilig en gezellig ervaren. Kinderen van verschillende leeftijden werken, spelen en vieren samen, leren van en dragen zorg voor elkaar.

De groei heeft er voor gezorgd dat ‘t Vlot later dit jaar gaat uitbreiden met nieuwbouw, zodat ook de nieuwe kinderen een fijne plek krijgen in een modern en ruim kindcentrum.

De afgelopen maanden was het door alle beperkingen niet mogelijk om fysiek de school te bezoeken. Een school kiezen voor hun kind is voor veel jonge ouders een ingewikkeld proces, waarbij een bezoekje om de sfeer te proeven eigenlijk niet mag ontbreken.

Meer informatie over de inloopdag op 23 juni is te vinden op de website van de school: www.jenaplanschool.nl/vlot. Tevens is het mogelijk om hier in te tekenen voor een bezoekmoment. Bellen kan natuurlijk ook: het telefoonnummer van de school is 0598-323082