Wedstrijdleider Martha Bierling overhandigt Ina Kor en Gé Keijer een fles wijn.
Wedstrijdleider Martha Bierling overhandigt Ina Kor en Gé Keijer een fles wijn.

Gé Keijer en Ina Kor winnaars Winterstepbridge

Algemeen

HOOGEZAND - Gé Keijer en Ina Kor zijn winnaar geworden van de Winterstepbridge van Bridgeclub Hoogezand-Sappemeer.

Afgelopen winter is Bridgeclub Hoogezand-Sappemeer gestart met bridgen op de computer, het zogenaamde stepbridge. Door de coronamaatregelen was gezellig samen bridgen in een zaal niet meer mogelijk, en dit was de enige manier om toch nog een kaartje te kunnen leggen. Na 27 ronden - vanaf ronde 10 was de competitie ook toegankelijk voor niet-leden die woonachtig zijn in de gemeente Midden-Groningen - werd de Winterstepbridge afgelopen dinsdag afgesloten en kon het eindklassement worden opgemaakt. Wie één of meerdere keren met een andere partner speelde, kreeg een individuele score. De eindstand: 1. Gé Keijer en Ina Kor, 2. Jaap Wijpkema en Jackie Wijpkema, 3. Sake Brouwer, 4. Anne van der Meer en Arjen van der Meer, 5. Geert Bijmolt, 6. Sina Diertens, 7. Hendrik de Vries, 8, Martha Bierling, 9. Dini Hardijk en Roelof Rinsma, 10. Rein Bults en Rika Keizer.

De uitslag van de laatste ronde op dinsdag 11 mei: 1. Martha Bierling en Sina Diertens, 2. Gé Keijer en Ina Kor, 3. Eva Anspach en Els Rijkmans, 4. Henk Geerdink en Jan van der Velde, 5. Marjan Frima en Koosje Roek, 6. Rein Bults en Rika Keizer.

Aanstaande dinsdag gaat Bridgeclub Hoogezand-Sappemeer in samenwerking met Bridgeclub Doublet van start met Zomerstepbridge. Alle bridgers uit de gemeente Midden-Groningen kunnen hieraan deelnemen. Aanmelden kan bij Martha Bierling: marthabierling@gmail.com. Zij geeft ook graag meer uitleg over stepbridge.