Afbeelding

Voorjaarsactie HS’88 met bakkersproducten

Algemeen

HOOGEZAND - De traditionele voorjaarsactie van voetbalvereniging HS’88, die vorig jaar niet is gehouden vanwege de corona-uitbraak, zal dit jaar wél worden gehouden; rekening houdend met de geldende coronamaatregelen.

De actie staat in het teken van producten van sponsor Bakker Meijer uit Hoogezand. De producten zijn zorgvuldig gekozen door Kor Meijer en de PR-commissie van HS’88. Het zijn de volgende vier producten geworden: een Kukelbrood (een speciaal paasbrood met kaneel en chocola), een overheerlijk suikerbrood, een sukadekoek en een notenkoek. Voor elk wat wils, vinden ze bij HS’88.

Het bestuur: ,,Zoals alle producten van Bakker Meijer zijn ook deze producten van topkwaliteit. Na de kaarsen, paaseitjes en koekjes hebben we weer producten van een sponsor. We hopen dat de actie aanslaat en een succes wordt.”

HS’88 heeft de laatste jaren een behoorlijke reputatie opgebouwd als het gaat om acties. Het geld van deze actie zal worden aangewend voor de jeugdafdeling, G-voetbal en materialen. Alle leden krijgen een verkooplijst digitaal via de computer met aan de voorkant alle producten in full colour, zodat de mensen kunnen zien wat zij kopen. De actie start op zaterdag 27 februari en de producten worden in de week voor Pasen afgeleverd; vanaf maandag 29 maart.