Afbeelding

Geen winnaar bij Muntendam-Noordster

Sport

MUNTENDAM - De streekderby tussen Muntendam en Noordster heeft geen winnaar opgeleverd. Het werd 1-1.

,,Op voorhand teken je voor een gelijkspel, maar achteraf hadden we zeker moeten winnen”, zegt Raymon Drenth namens Noordster.

Raak afstandsschot 

In de eerste helft was Noordster de bovenliggende partij. Het resulteerde in een snelle 0-1 van Toni Hoti. Door een raak afstandsschot van Bjorn Puister volgde echter al snel de 1-1. ,,Ondanks ons overwicht gingen we met deze gelijke stand de rust in”, meldt Drenth.

Na rust kwam Muntendam een stuk beter voor de dag. Op basis van die betere tweede helft vindt men in het Muntendam-kamp de remise dan ook een juiste afspiegeling van de krachtsverhoudingen, ook al wist Muntendam na rust eigenlijk niet gevaarlijk te worden.

‘Tevreden over inzet en spel’ 

,,Wij daarentegen kregen meerdere mogelijkheden”, meldt Drenth. ,,Twee doelpunten werden afgekeurd waarbij de eerste op appelleren van spelers van Muntendam door de warrige scheids werd afgekeurd en de tweede werd ten onrechte door de grens afgevlagd voor buitenspel. Maar los van die twee afgekeurde doelpunten hebben we andere mogelijkheden ook onbenut gelaten. We mogen tevreden zijn over de inzet en het spel, maar teleurgesteld met het resultaat.”