Afbeelding

Hoogezand wint in matige wedstrijd ook van Noordster

HOOGEZAND - Vier dagen na het winnen van de eerste periodetitel heeft Hoogezand ook gewonnen van Noordster. De hekkensluiter in de eerste klasse F werd op sportpark De Kalkwijck met 2-0 verslagen.

Het was geen wedstrijd waarbij de toeschouwers op het puntje van hun stoel zaten, zondagmiddag op sportpark De Kalkwijck bij Hoogezand-Noordster. Hoogezand won wel, met 2-0, maar er werd geen hoogstaand spel op de grasmat gelegd. Na een klein kwartier werd de score geopend door Heine Uuldriks en die stand bleef lange tijd gehandhaafd. De wedstrijd speelde zich voor het grootste deel op het middenveld af, waar veelal slordig met de bal werd omgegaan en sporadisch grote doelkansen ontstonden. Na een 1-0 ruststand werd zes minuten voor het einde van de wedstrijd de zege definitief veilig gesteld door Justin Slor, die de 2-0 scoorde.
Voor Heine Uuldriks betekende zijn treffer tegen Noordster het honderdste doelpunt in het shirt van Hoogezand. Supporters van de club hadden al een groot spandoek gemaakt met daarop Uuldriks' naam en het getal 100.
Hoogezand heeft nu de koppositie stevig in handen met 39 punten uit 17 wedstrijden, vijf meer dan nummer twee VKW.