De winkel van Double Fashion heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen.
De winkel van Double Fashion heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen.

Double Fashion Hoogezand weer open na metamorfose

Algemeen

HOOGEZAND - De winkel van Double Fashion aan de Sluiskade 36 in Hoogezand heeft de afgelopen weken een metamorfose ondergaan.

Een nieuwe vloer en nieuwe (energiezuinige) verlichting hebben de winkel een compleet nieuwe uitstraling gegeven. ,,Alles is weer up-to-date”, zegt eigenaresse Linda van Soldt van Double Fashion. ,,We hadden de werkzaamheden eigenlijk in februari willen uitvoeren, maar door de lockdown hebben we het naar voren gehaald. Zo hebben we van de nood een deugd gemaakt. De winkel is ook opnieuw geverfd én voorzien van airco, zodat klanten ook prettig bij ons kunnen shoppen als het straks weer een keer 30 graden is.”

Double Fashion is gespecialiseerd in damesmode in de wat grotere maten. Linda van Soldt en haar medewerksters Tineke en Gea hebben jarenlange ervaring in de branche. Zij staan altijd klaar om klanten te voorzien van deskundig advies. De winkel is rolstoeltoegankelijk en beschikt over ruime paskamers, zodat ook mensen met een beperking er uitstekend kunnen shoppen. Recent heeft Double Fashion kleding (vanaf maat 42) van het merk No Secret toegevoegd aan het assortiment.

Door het einde van de harde lockdown mocht ook Double Fashion afgelopen zaterdag de deuren weer openen. Veel mensen maakten al van de gelegenheid gebruik om het nieuwe interieur van de winkel te komen bewonderen. ,,De reacties zijn heel positief”, aldus Van Soldt. ,,We zijn heel blij dat we weer open mogen.”

Double Fashion is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 9.30 tot 17.00 uur (op maandag vanaf 13.00 uur).