Vader Fred en zoon Rob van Loenen voor hun nieuwe Koffieplein-vestiging in Hoogezand. (foto Bert Buiring)
Vader Fred en zoon Rob van Loenen voor hun nieuwe Koffieplein-vestiging in Hoogezand. (foto Bert Buiring)

Koffieplein Hoogezand feestelijk geopend

Algemeen

HOOGEZAND - Koffieplein heeft afgelopen woensdag haar deuren geopend in winkelcentrum De Hooge Meeren in Hoogezand.

Sinds vorig jaar oktober was Koffieplein gevestigd in winkelcentrum Autorama in Veendam. De speciaalzaak in koffie, thee, ambachtelijke bonbons en chocolade, cadeauartikelen, Jura koffiemachines en aanverwante artikelen heeft met de opening een tweede vestiging erbij. ,,Bij het winkelend publiek in Veendam zijn onze producten en dienstverlening enorm goed aangeslagen”, aldus vader en zoon Van Loenen. Met die gedachte durfden ze het aan om ook in Hoogezand een speciaalzaak te starten.

Na weken van klussen en inrichten konden de deuren op woensdagochtend dan eindelijk openVanaf dat moment was er veel belangstelling van het winkelend publiek in De Hooge Meeren. Bij het betreden van de nieuwe speciaalzaak worden bezoekers gelijk nieuwsgierig gemaakt door de vele heerlijke geuren die op hen af komen. En mix van geuren van slow-roast koffiebonen, losse theeën en heel veel chocolade geven het winkelen bij Koffieplein een extra dimensie. De vele belangstelling en leuke reacties werden beloond met het aanbieden van lekkere koffiespecialiteiten bereid door de aanwezige baristaen het proeven van ambachtelijke bonbons.

Naast de mogelijkheid tot het proeven van producten waren er ook diverse leuke acties voor het winkelend publiek. Met als doel om mensen kennis te laten maken met het assortiment. Hier werd in de eerste week dan ook volop van geprofiteerd. Zo gingen de proefpakketten koffiebonen als warme broodjes over de toonbank. Evenals de koffieplantjes die bij aankoop hiervan uitgedeeld werden.

Twee dagen na de opening was het Jura Demoteam te gast bij Koffieplein. Vrijdag 12 november stond in het teken van de volautomatische koffiemachines van het merk Jura. Tijdens de zogeheten Demodag zijn veel geïnteresseerde klanten geadviseerd en bijgepraat over de nieuwste modellen. Er hebben boven verwachting veel mensen geprofiteerd van leuke kortingen en extra’s op de koffiemachines van Jura.