Circus Saurus komt deze week met een levensechte dinosaurus naar Siddeburen. (foto Jans Schulting)
Circus Saurus komt deze week met een levensechte dinosaurus naar Siddeburen. (foto Jans Schulting)

Circus Saurus komt met levensechte dino naar Siddeburen

Algemeen

SIDDEBUREN - Een levensechte T-Rex dinosaurus ontmoeten in het circus? Het kan komende week in Siddeburen. Van donderdag 26 tot en met zondag 29 mei strijkt Circus Saurus neer in het dorp. De grote circustent wordt opgebouwd op het Handelsplein.

Circus Saurus neemt bezoekers in een ruim anderhalf uur durende show mee op een spannende reis door de jungle. Naast een levensechte T-Rex dinosaurus bevat de show natuurlijk ook alle klassieke circuselementen, waaronder vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden en lama’s de revue.

De voorstellingen van Circus Saurus in Siddeburen vinden plaats op donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) om 15.00 uur, vrijdag 27 mei om 19.00 uur, zaterdag 28 mei om 15.00 en 19.00 uur en zondag 29 mei om 11.00 uur. Kaarten voor de voorstellingen zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie; bij de circustent op het Handelsplein in Siddeburen. De voorverkoop van tickets is op de voorstellingsdagen van 10.00 tot 12.00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Aan de circuskassa kan enkel contant betaald worden. Pinnen is niet mogelijk.

Meer informatie over Circus Saurus en over de voorstellingen in Siddeburen is te vinden op de Facebookpagina van het circus: www.facebook.com/CircusSaurusNL.