Spelers van Kwiek vieren een doelpunt.
Spelers van Kwiek vieren een doelpunt.

Kwiek blijft op zondag spelen

Algemeen

HOOGEZAND - Verschillende voetbalverenigingen in de regio stappen komend seizoen over van prestatievoetbal op zondag naar de zaterdag. Voetbalvereniging Kwiek blijft echter op de zondag voetballen en heeft de ambitie om de hoogst spelende zondagclub in Midden-Groningen te worden. 

Het vlaggenschip van Kwiek is dit seizoen een middenmoter in de vierde klasse. Elke zondagmorgen spelen vaak meerdere teams een thuiswedstrijd, zodat het gezellig druk is op het complex van Kwiek. Momenteel heeft Kwiek zeven seniorenteams en zoals het nu lijkt blijft dit ook zo. Er is echter nog wel ruimte bij de A-selectie, die ook volgend seizoen onder leiding staat van hoofdtrainer Raymond Scholtens. Uiteraard zijn voetballers ook welkom bij de lagere teams.

Wie zin heeft om bij Kwiek te gaan voetballen, kan voor meer informatie contact opnemen met secretaris Gerlant van Essen (06-30273800 of gerlantvanessen@live.nl) of met Serdar Akcay van de ledenadministratie: 06-34774447. Het is ook mogelijk om te reageren via het contactformulier op de website www.vvkwiek.nl.