De FGV-turnsters die zich op alle toestellen plaatsten voor de finale, met in het midden Marlou van Otterloo.
De FGV-turnsters die zich op alle toestellen plaatsten voor de finale, met in het midden Marlou van Otterloo.

FGV-turnster Marlou van Otterloo wint in Uithuizen

Algemeen

UITHUIZEN - FGV-turnster Marlou van Otterloo heeft zaterdag de eerste prijs behaald tijdens een individuele turnwedstrijd in Uithuizen. 

Na twee jaar konden de turnsters van FGV uit Foxhol eindelijk weer meedoen aan een turnwedstrijd. Deze werd gehouden in sporthal De Mencke in Uithuizen. Marlou van Otterloo schitterde als nooit tevoren en turnde zich naar de eerste plaats. Zij heeft zich daarmee automatisch geplaatst voor alle toestellen bij de toestelfinale. Ook haar tweelingzus Jesline plaatste zich voor alle toestellen, net als Norah Verver, Larochette Steenbergen, Noi Prajasemita, Chantal Venema en Maybelline Samiran.

Een aantal andere turnsters mag FGV tijdens de finale vertegenwoordigen op enkele toestellen: Anniek de Boer, M’Bayang Zeeman, Iris Klapwijk, Marjan Roustaiy, Aya Tika en Anouk Schipper. Precilla Messchendorp staat als reserve genoteerd voor de wedstrijden.

Bij de teamwedstrijden veroverden de teams van FGV in Uithuizen respectievelijk één keer de vierde en drie keer de vijfde plaats. De trainsters van FGV zijn bijzonder trots op alle turnsters die mee hebben gedaan aan deze wedstrijd.