Vocalgroup The Famondio Singers.
Vocalgroup The Famondio Singers.

Vocalgroup Famondio zoekt nieuwe leden

Algemeen

FOXHOL - Nu het voor koren weer toegestaan is om samen te zingen, zijn de leden van Vocalgroup Famondio met frisse moed begonnen te repeteren.

Vocalgroup The Famondio Singers bestaat al 55 jaar. Nooit is het zo geweest dat de leden elkaar niet konden zien, of samen konden zingen. Tijdens de afgelopen periode is het contact gebleven; de maandagavonden waarop normaal gerepeteerd wordt werd er druk online gezoomd en er werden zelfs nog nieuwe nummers ingestudeerd.

Het koor heeft deze periode als heel verbindend ervaren. Het heeft de leden dichter bij elkaar gebracht dan ooit. En met allemaal plannen voor de nabije toekomst, zoals de kerstconcerten en een uitgesteld jubileumconcert, willen ze heel graag nieuwe stemmen en mensen toevoegen aan dat geheel. Met name de basis voor het koor, de mannen, zijn wat ondervertegenwoordigd geraakt. Daarom organiseert het a-capellakoor open audities op alle maandagavonden in september. Belangstellenden zijn van harte welkom om langs te komen en lekker mee te zingen. Ook voor wie geen noten kan lezen of nooit eerder in koorverband heeft gezongen is dit de mogelijkheid om een nieuw talent te ontwikkelen. Vocalgroup Famondio werkt met een programma dat de noten afspeelt om thuis te kunnen oefenen.

De repetities van The Famondio Singers vinden iedere maandagavond plaats in MFC De Klabbe in Foxhol. Meer informatie is te vinden op www.famondiosingers.nl.