Afbeelding

Volleybalvereniging Krathos zoekt trainers en bestuursleden

Algemeen

HOOGEZAND - Volleybalvereniging Krathos uit Hoogezand is op zoek naar trainers voor een aantal damesteams. Ook nieuwe bestuursleden zijn van harte welkom.

Na bijna twee jaar stilstand door corona mogen de volleyballers van Krathos uit Hoogezand op maandag 23 augustus weer beginnen met de trainingen. Gelukkig heeft de vereniging de coronacrisis redelijk doorstaan en is het ledenbestand nagenoeg op peil gebleven. Genoeg redenen dus om het nieuwe seizoen hoopvol tegemoet te zien. Het probleem is echter dat Krathos kampt met een tekort aan trainers voor het uitdijende aantal damesteams. Daarom is de vereniging op zoek naar volleybaltrainers die een damesteam één of twee keer per week kunnen trainen op maandagen en/of donderdagen. De teams spelen in de tweede en derde klasse. In deze teams spelen relatief veel jonge, enthousiaste en leergierige meiden.

Ook het bestuur van Krathos staat aan de vooravond van een aantal wisselingen in de samenstelling. Daarom is de vereniging ook op zoek naar mensen die een klein deel van hun vrije tijd willen opofferen aan het samenwerken in een groep betrokken en enthousiaste bestuursleden.

Wie belangstelling heeft om een damesteam te trainen of het bestuur bij te staan, kan zich wenden tot secretaris Nancy Zuur: 06-23242861 of secretariaat@krathos.nl.